QUÈ OFERIM?

La nostra biblioteca és més que un espai ple de llibres; és un lloc on la màgia de la lectura i l’aprenentatge prenen vida. Estem aquí per enriquir l’experiència educativa dels infants, les seves famílies i l’equip docent. Aquí teniu un resum dels serveis que oferim:

  1. Col·lecció Diversificada: Des de contes fascinants fins a recursos educatius, oferim una col·lecció per tots els gustos i nivells d’edat.
  2. Recursos en Línia: Accedeix a una gran varietat de recursos digitals, incloent bases de dades, llibres electrònics i altres materials en línia per potenciar l’aprenentatge.
  3. Activitats Educatives: Mantingueu-vos al dia amb les nostres activitats, com ara clubs de lectura, tallers creatius i esdeveniments especials.
  4. Assessorament Bibliotecari: Des de la biblioteca us ajudarem a trobar els materials adequats, donar-vos suport en projectes d’investigació i respondre a qualsevol pregunta bibliogràfica.
  5. Difusió d’Informació: A través de la nostra web, us mantenim informats sobre les últimes novetats, pròxims esdeveniments i altres notícies rellevants.

La Biblioteca de l’Escola és un lloc d’inspiració i aprenentatge. Us animem a explorar tots els serveis que oferim i a formar part activa de la nostra meravellosa comunitat de lectors. ¡Us esperem amb els braços oberts!

Bloc a WordPress.com.

Design a site like this with WordPress.com
Per començar